Sweet Love
f(x)'s Electric Shock!!
Tuesday, June 12, 2012 | 11:14 PM | 0 comments
Assalamualaikum.Hello everyone.Hari nie saya nak buat short entry pasal lagu baru f(x),Electric Shock.So,hari nie dengan rasminya Atok SMent dah release official MV for Electric Shock.Here's the beautiful MV.
Hah~Dah tengok kan? Pendapat saya,MV untuk Electric Shock nie sangat cantik.Daebak! Walaupun style MV SMent mmg selalu kat 'kotak-kotak' yg colourful,tapi bagi saya MV nie tetap cantik n mmg nmpak sangat class dia.Their outfit are really beautiful rite.f(x) members also really looks so beautiful in this MV.Then,saya suka sangat dengan rambut dorang.Cantiknya~Blonde Victoria.Noona Nomu Yeppeo! Actually,waktu saya mula-mula dengar lagu full song Electrick Shock nie without the MV,sy anggap lagu nie biasa-biasa jer.Tapi bila dah tgok MV dia dengan member f(x) yg gorgeous gitue,sy mula suka dengan lagu nie.Best.I love the Song and I love everything about this MV.Okay.Done pasal Electrick Shock MV.Skrg nie saya nak listkan all songs for album Electric Shock.
My favorite is Love Hate,Let's Try,Jet and Electrick Shock.DingDongDingDong.Nananananana.I Hate You! I Love You!

Older Post | Newer Post