Sweet Love
Stay Strong Yoochun :)
Wednesday, March 14, 2012 | 10:54 PM | 0 comments
Assalamualaikum.Sebelum sy cakap apa-apa,juz click this to read first.Yup,yup.That's what I'm gonna talk about now.As you all know,Micky is second Korean Guy I love after SHINee.Actually Micky and  Junsu.Sepatutnya saya panggil dia Yoochun di sini tapi sy suda terbiasa dengan nama Micky so sy akan guna nama Micky.So,bila sy tahu tentang Micky's father's death tadi mmg sy sedih.Apa yg buat sy bertambah sedih n menangis depan laptop nie adalah apabila sy nampak gambar Micky menangis.Click Micky.Alahai~sedihnya sy tengok gmbar Micky nie.Ada lagi satu gambar Micky yg sangat menyedihkan.Click here .Omo~fans mana yg x sedih kan bila tengok idol dorang mcam nie.Mmg sy x dpat kwal kesedihan sy bila tengok gmbar dia nie.Pity him.My big condolence to him and his family.Sebenarnya,sy hnya kenal Micky nie lepas tengok dia dalam drama Sungkyunkwan Scandal and drpd situlah sy mula minat dengan dia.Walaupun sy bukan Cassiopeia,tapi saya faham apa yg dorang rasa sekarang nie.Actually sy sangat berharap yg Yunho sama Changmin akan melawat mendiang bapa Micky di hospital but, too bad they at Japan now.And dekat Hokkaido skrg nie ada earthquake and nasib baiklah Homin bukan kat Hokkaido skrg nie.Dorang kat Osaka.Nenek Changmin pun baru ja meninggal dunia beberapa hari yg lalu.Mmg dugaan kan.Sy pernah juga berharap  agar JYJ sama Homin/TVXQ akan bersatu kembali untuk menghasilkan TVXQ yg perfect dengan 5 member.Honestly,sy mmg sedih dengan perpisahan TVXQ walaupun semua tue sudah beberapa tahun berlalu.Bila sy tengok MV TVXQ yg lama-lama,lain jugak sy rasa.Sedih.Kalo dorang bersatu kembali,sy tersangat yakin yg tiada satu group pun yg boleh dapat kalahkan dorang.TVXQ kan memang Legend.Memandangkan sy dah bercakap bukan pasal Micky ja kat sini,so I'm juz gonna post this photo.Until here.Stay Strong Yoochun,Stay Strong Changmin,Stay Strong JYJ/TVXQ.Cassiopiea will always pray for them and will always by their side.

Older Post | Newer Post