Sweet Love
New Perfect Pic
Tuesday, March 13, 2012 | 4:07 PM | 0 comments
Hello~It's me again.Wah~sukanya saya tengok gambar yg di atas nie.Pelik tapi cantik.Mmg perfect 5.My fav photo from SHINee for 2012.They look cool rite.Finally,this is my dream photo.Yg sy x suka,ada lagi Shawols yg x puas hati dengan gambar nie.Dorang cakap rambut 2min and OnHyun x cantik.Key pula dorang cakap tiada perubahan.What? What? What? Janganlah macam nie Dear Shawols.And you know what,ada orang cakap yg Shawols nie tak bersyukur.Wae? Sebab bila SHINee xder buat comeback,Shawols asyik cakap-cakap about 'Bilalah SHINee nak buat comeback nie?'.Tapi,tapi bila impian Shawols hampir tercapai sebab SHINee almost make their comeback now,ada pula sesetengah Shawols yg x berpuas hati dengan SHINee punya concept kali nie.Aiissyhh~Sabo jerlah.Juz accept whatever our boys concept.Walaupun concept dorang mmg pelik sikit like hippies like that,kita belum tengok lagi kan MV dia.Believe in our SHINee.Saya pasti MV SHINee nanti mesti akan jadi MV yg Daebak punyalah.SM pun bukan calang-calang syarikat kan,so dorang taulah mana yg sesuai untuk SHINee tue.Please,stop that Shawols.Okeyzlah,sini ada something lagi yg sy ingin share from Tumblr.I think this is hilarious and sweet maybe? Hahaha.

SM:Okay SHINee,let's upload Jonghyun's photos!
SHINee:Hooray!
SM:Okay uploading photo #1.....photo #2.....phot-wait.Where's photo#3?
Jonghyun:Isn't it there?
SM:No.Okay which one of you took it?
Minho:You think I took it?
Onew:Not me.
Taemin: I didn't.
Jonghyun:Well,of course it's not me!
SM:Okay,Key?
(Silence)
SM:Where's Key?
(Hiding in a closet somewhere at SM)
Key:My precious.....

Hahahaha.Bila 1st time sy baca pasal nie semalam berabis saya ketawa.Bagi saya mmg sangat lucu.Yahh!!!! Kibum ah~How could you?? Btw,sy ada terbaca satu post yg menarik from Tumblr.Click SHINee to read.Macam best ja kan.Tapi itu bukan confirm tue.Jangkaan fans ja.Btw,I really can't wait to see this weird boys MV.SHINee Hwaiting!!!!!!

Older Post | Newer Post