Sweet Love
The Boys Are Back!!!!!!!
Thursday, March 08, 2012 | 3:10 PM | 0 comments
Hello~Hello.Guess what everyone.My Boys are back.Yes.It's SHINee.Saya sangat happy.Happy sampai tidak terkata.Tapi hari nie saya tidak akan cakap banyak pasal SHINee punya comeback tapi sy akan ceritakan reaksi saya bila saya tau yg SHINee mmg confirm mau buat comeback suda.Hehehe.Inilah bukti yg SHINee mmg betul-betul mau comeback suda.Click Minho.Pasal Minho's concept sy akan buat special entry bila  teaser pics untuk semua member suda release.Dear Shawols,are you excited now? We same.All Shawols are excited n happy now rite.High 5 Shawols.Our Boys are  really really back for this time.Yeah!!!!!!*clap*clap*Okeyz, let me tell now.My reaction.Mula-mula seperti kebiasaan rutin sy,sy akn buka FB dulu.Bila buka FB,saya tiada nampak nothing special.Then,sy logout FB n then sign in Twitter.Tiba-tiba,tiba-tiba,tiba sy nmpak kat home Twitter sy tue banyak orang cakap pasal SHINeeisBack.Sy search lah Twitter SHINeeisBack n sy sangat terkejut bila nmpak banyak orang Tweet pasal SHINeeisBack.Then,sy click lah link allkpop yg c Minho punya tue.Waktu tue,hati sy berdebar-debar suda.*click link allkpop*nampak gambar pelik c Minho*
Lepas tue terus sy teriak macam orang gila.Family sy pun habis terkejut bila dorang dengar sy teriak.Mula-mula bila sy nmpak gambar pelik+sexy+hot c Minho tue sy mmg betul-betul ndak sangka n percaya.Sy fikir gambar tue gambar photoshoot yg sy belum pernah nampak.Tapi bila sy baca full entry allkpop tue n sy tengok masa entry tue dikeluarkan '5 hours ago' sy terus excited,happy,teriak n pasal terlalu happy sy terus menari.Hehehe.Shawols mana yg tak excited kan.
Walau bagaimanapun,bila sy nampak tarikh 21st March tue,mmg sy rasa sedikit lain.Feelings 94-liners Shawols.Sy masih sedar yg 22th March result SPM akan diumumkan.But,is it really confirm? The next day after SHINee release their mini album.Aigoo~mmg satu dugaan for 94-liners Shawols.Chingu yah~we can do it.Hwaiting!!!!! For our result n for our beloved SHINee.Geutchie??
SHINee ah~Kamsahamnida.Baru juga semalam sy rasa stress yg teramat sangat but today SHINee already makes me happy.Thanx to my dongsaeng too :) <3 All of us will be excited juz like d gif above in a little lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalaalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
time.And I also hope for my chingu and I when we take SPM result later.SHINee,Shawols and 94-liners esp Shawols Hwaiting!!!!!!!!

p/s-My SHINee's comeback concept always weird.SHINee is the weirdest.Hahahahaha.

Older Post | Newer Post