Sweet Love
Top 3 Blog Song
Tuesday, February 21, 2012 | 3:44 PM | 2 comments
Annyeong Haseyo yeorobun.Sepanjang saya blogwalking and follow-follow blog chingu yang lain.Saya ada perasan tentang satu perkara nie.Mungkin blogger yang lain pun perasan jugak pasal hal nie.Iaitu background song yg diletak kat blog tue.Saya suka dengar background song chingu2 yg lain sebab semua lagu best-best.Tapi dalam banyak-banyak lagu tue,ada sesetengah lagu yg sy dengar sama dengan lagu yg diguna oleh blogger lain.Contohnya,bila sy bw kat blog c X dia guna this song and bila sy bw  kat blog c Y dia pun guna lagu yg sama.So,hari nie saya mau list Top 3 lagu  yg blogger lain sering letak kat blog dorang.Ini berdasarkan saya punya bw okeyz.Let's start with the 1st song.
Okeyz,this song.Lagu nie mmg banyak saya dengar kat blog chingu-chingu lain.Mungkin setakat nie ada dalam 5-6 blogger lah yg guna nie lagu.Well,tak hairanlah kan kenapa blogger2 suka nie lagu sebab lagu nie mmg best and jiwang gitue.Saya pun suka lagu nie.Sy rasa sebab utama lagu nie popular adalah kerana drama Vanilla Coklat yg mmg tengah hit sekarang kan.Thanx to that drama.Actually sy pun tau lagu nie bila tengok Vanilla Coklat hari tue.Mmg sesuai lagu nie for that drama.Next song.
This sweet song.I really like this song.Lagu nie pun mmg popular jugak.Banyak jugak blogger yg guna lagu nie.Saya rasa macam peace ja bila  dengar lagu nie.Lagu-lagu Nikita Willy mmg best.Lebih Dari Indah pun best and dulu saya pernah guna lagu tue as my background song.Comel jer suara Nikita nie kan.Okeyz,last song.
Saya suka tajuk lagu nie.Romantic gitue.A Thousand Years.I Love You For A Thousand Years Edward.Hehehe.Saya tau lagu nie bila nampak MV dia kat MTV hari tue.MV dia simple tapi mmg cantik.Tambah lagi,dengan sedikit sweet moment from Breaking Dawn, mmg saya suka sngat.Then,bila sy bw blog-blog chingu yg lain saya perasan ada dalam beberapa oranglah yg guna lagu nie.Well,well lagu nie mmg nice kan.Lyric this song pun mmg menyentuh hati.Tapi,saya tambah suka lagi dengan lagu nie bila sy tengok movie Breaking Dawn for the 1st time beberapa hari yg lalu.Tapi lagi,saya kecewa sikit sebab lagu nie hanya dimainkan pada penghujung movie BD.Yg nama-nama semua tue.Kenapalah dorang x letak lagu nie waktu Edward n Bella honeymoon.Kalo tak lagi best.Hehehehe.Sorry,sy start mengarut suda balik.

Btw,saya mau kasi post lagi beberapa lagu yg popular kat blog-blog chingu yang lain.Juz click on the song title okeyz.Take My Heart  We Were In Love  Terukir Di Bintang  Because I Miss You  You And I. Dalam 5 lagu nie,lagu yg saya paling suka ialah lagu Yuna and Yonghwa.Lagu Yonghwa tue sy pun pernah guna kat blog sebelum nie.Semua lagu tue mmg best-best pasal tulah bnyak orang suka.So,that's all for today.

Jap,jap,jap,jap,jap.Belum habis lagi.Sy kasi masuk sikit pasal SHINee okeyz.Btw,waktu sy tengah buat entry nie tadi, sy tiba-tiba terdengar lagu Ring Ding Dong kat TV.Saya terkejut n mata sy terus tengok TV.Bila saya tengok TV,rupa-rupanya iklan Sarapan kat TV3 yg guna lagu tue.Berabis saya ketawa.Hahahaha.Boleh-boleh dorang guna lagu RDD kan.Sebagai Shawol,sy mmg happy and bangga.Shawols,jangan terkejut okeyz kalo tengok iklan Sarapan kat TV3 untuk minggu nie.Ring Ding Dong Daebak!!!!!

Older Post | Newer Post