Sweet Love
So,That's D Reason
Thursday, February 09, 2012 | 11:53 PM | 0 comments
Hello.Good night everyone.How's ur night? I hope it's fine.So,so,so hari nie semua Shawols tau suda kan sebab kenapa our Leader Onew tidak dapat join SHINee pergi Paris for Music Bank.Kalau mau tau lebih lanjut,juz click Onew.Errmm..kesian dia kan.Saya harap Onew berehatlah kat Korea n jaga diri dia baik-baik so dia xkan cedera  lagi.Begitu juga dengan member SHINee yang lain.Apa yg saya perasan,kalo baru masuk dalam awal-awal tahun nie,mesti ada satu member SHINee ndak kan cukup kalau dorang ada apa-apa aktiviti.Kalo tahun lalu,Jonghyun tidak dapat dikesan dari awal January n lepas b'day dia iaitu 8 April baru dia buat kemunculan bersama SHINee balik.Sebab Jjong 'hilang' pun sama dengan Onew jugak.Seksa juga sy tunggu Jjong waktu tue.Bayangkan dalam 3 bulan gitue SHINee without Jjong.And tahun nie pulak Onew.Saya harap Onew xkan 'hilang' se'lama' Jjong lah.SHINee ah~Take care of yourself please.Okeyz,juz a short entry for today.Again,good night and have a sweet dream everyone :)

Older Post | Newer Post