Sweet Love
Dayoungie :)
Saturday, February 18, 2012 | 10:29 PM | 2 comments
Hello everyone.Aigoo~My Dayoungie is sho sho cute rite.Siapa yg tengok MBLAQ Hello Baby mesti kenal budak perempuan yg cute nie kan.Her name is Yoon Dayoung tapi byak org panggil dia Dayoungie n dia  sendiri pun panggil diri dia Dayongie.Comel kan dia.She's my fav baby.Lauren and Leo pun saya suka n dorang sangat comel.Tapi sy lebih tertarik dengan Dayoungie.So,hari nie sy mau buat entry pasal Dayoungie.Kalo chingu semua  suda tengok MBLAQ Hello Baby ep 3 mesti suda tau incident antara Dayoungie dengan Mir kan.Kalau mau tau apa incident tue bolehlah tengok video bawah nie.Starts @ 49:30.
Haaa~Sekarang nie suda tau kan incident apa.Okeyz,hari nie sy bukan mau cakap pasal incident tue sebab semua tue sudah lama berlaku.Kalo tengok drpd video di atas tue kita boleh tengok kan yg Dayoungie nie macam pemalu sikit berbanding dengan Leo and Lauren.Actually ada lagi ayat yg sesuai utk sikap Dayoungie nie tapi saya x dapat fikir sekarang nie.Sorry.Tapi kan sebenarnya saya rasa itu bukan sifat sebenar Dayoungie.Mungkin jugak dia begitu sebab baru berkenalan dengan MBLAQ appa.I think,this is d real Dayoung.
Errmm~diam-diam ubi berisi gitue kan.Tapi sy sngat suka dengar suara dia cute.Btw,video yg di atas nie berlaku sebelum video yg first sy post.The,MBLAQ Hello Baby ep 4 mmg sedih.Ep sebelum-sebelum nie susah kita mau tengok Dayoungie bercakap, tp kat ep 4,kita boleh tengok Dayoungie start bercakap dengan orang lain.Di ep 4 nie Dayoung bgtau kat Lady tue pasal apa yg dia rasa waktu Mir push dia tue.Boleh click here.Talkative jugak kan Dayoungie nie.Then,then ep 5.Ini yg paling paling saya suka about new Dayoungie.
Aigoo~Nomu Kyeopta.Cuteness Overload!!!!!! Dayoungie wae you so cute? Saya paling suka part bila dia bercakap n main-main di belakang Seungho.Her voice is so cute.Saya balik-balik ulang video tue sebab Dayoungie terlalu cute esp part dengan Seungho tue.Aww~I really love this kid.She's change rite after d meeting with that Professional lady.Actually sy ada menyampah dengan seorang kawan kat FB nie.Wae? Bcuz hari tue lepas incident Dayoung n Mir,dia ada buat status "I Hate Dayoung".Arrgghh~How can she hate this lovely kid? Dengan budak pun mau menyampah.She's so adorable that no one can hate her.Plus,she's too sweet.Yeah!!!! Ep 5 eng sub suda keluar.Click Dayoungie to watch.This is what I'm waiting for.Okeyzlah,until here.Actually sy pun belum tengok lagi full ep 5 with eng sub,so I'm gonna watch it now.Bye-Bye.Btw,I left this precious pic.The best b'day gift that Joon ever got.

Older Post | Newer Post