Sweet Love
You To Me Are Everything
Friday, January 27, 2012 | 3:44 PM | 0 comments
              Hello.Who To Me Are Everything?? My answer is You.Thanx to all my followers sebab sekarang nie follower saya sudah mencecah lebih drpd 100+  since saya guna chatbox. Sebelum guna chatbox,follower saya ada 21 orang sahaja n itupun saya sudah cukup bersyukur n sekarang nie tambah lagi saya bersyukur.Hehehehe.Walaupun follower sy x sebanyak chingu yg lain tp Kamsahamnida again.
                   Okeyz,next.You To Me Are Everything part yg lain.It's a movie.Cuba tengok gambar yg di atas tue.Adakah kawan-kawan tau siapakah gerangan jejaka dan gadis di atas? Yes.It's Dingdong Dantes n Marian Rivera.Kenal tak,kenal tak? Saya mula kenal denga dorang nie sejak tengok drama Dyesebel kat Astro Prima tahun 2009.Lama suda kan.And dari situ jugalah saya mula minat dengan sweet couple nie.Then,dorang lebih dikenali ramai apabila drama Marimar disiarkan di TV3.Tapi antara drama Dyesebel n Marimar,saya lebih suka dengan drama Dyesebel.That mermaid tale.
              Apa yg sy mau kasi cerita hari nie adalah pasal movie dorang yg bertajuk You To Me Are Everything.Movie nie movie tahun 2010.Actually lama suda bha saya tengok nie movie.Tidaklah lama sangat.Last month.Tapi saya malas mau buat post.Seminggu selepas saya habis SPM saya tengok movie nie di laptop kakak saya.Kakak saya ambik movie nie drpd kawan dia.Sebelum tengok movie nie,saya ada tengok satu lagi movie Thailand yg sweet jugak di laptop kakak saya.Nanti sy buat entry pasal that movie okeyz.Ayayayayay,sy nie asyik buat entry pasal movie/songs ja kan.Hehehehehe.So,saya tengoklah movie nie.Movie nie bagi saya mmg best.Ada part yg lucu,sedih and romantik.Mmg jenis movie yg saya suka.Cukup ramuannya.Watak Marian Rivera sebagai Iska dengan binatang peliharaannya iaitu seekor piglet yg bernama Snowy paling best,funny n cute.Saya nie kalo drama/movie Filipina mmg saya layan.Thailand,Japan and Korea pun saya layan.Sebelum nie pun sy ada guna Ost movie nie sebagai background song blog saya.I really really love that song.Listen to this song first.
Awww~Sweet kan this song.This is a remake song.Bila sy first dengar lagu nie dekat satu part movie nie terus sy fall in love with that song.And ini pula Trailer for this movie.

Older Post | Newer Post