Sweet Love
Wave Of Love
Saturday, January 07, 2012 | 1:36 PM | 2 comments
Assalamualaikum.Kalo tengok tajuk and gambar di atas mesti suda tau kan entry sy for today.Ombak Rindu!!!! Saya saja buat title dalam english supaya ndak ketara sangat.Ndak ketara apa? Hehehehe.Actually sy nie boleh dikatakan ketinggalan jugalah sebab sebelum nie byak suda bloggers lain yg buat entry pasal Ombak Rindu dalam awal bulan December tapi saya bulan Januari baru mau buat post.Kebanyakan orang tengok movie nie di pawagam tapi saya pulak baru sahaja tengok movie ni  semalam.Beli CD.Kesian.Tapi OK apa tengok dari CD sama family.Hari tue saya sama family ada jugak mau rancang tengok movie nie di pawagam tapi ndak jadi sebab lain-lain pendapat.Biasalah tue.Okeyz,for this movie saya bagi 5 bintang.Mmg sangat-sangat best.Sedih and romantik.Lagipun kutipan Ombak Rindu nie pun mmg sngat-sangat tinggi kan.Daebaklah.Thumbs Up.Saya ndak sangka pula watak Lisa Surihani iaitu Mila tidaklah seteruk yg saya sangkakan.Dia langsung ndak jahat sama c Izzah.Saya suka watak dia.She's not that bad.Watak Izzah of cuz lah semua orang suka kan.Saya pun suka.Kalo Hariz,jangan cakaplah.Tergoda mak cik nie.Sy suka bila tengok Aaron Aziz menangis.Macho.Satu lagi watak Mail lakonan Bront Palarae pun saya suka.Bikin kesian nie tengok watak dia.Macam innocent ja.Watak yg saya paling ndak suka ialah mama c Hariz.Dialah yg paling jahat.Ndak sedar diri lagi tue.Geram betul saya tengok.Tapi byak orang komen bila dorang tengok movie nie di pawagam,meleleh air mata tapi bila saya tengok movie nie semalam air mata saya x meleleh.Mungkin sebab feel di rumah dengan di panggung tue lain bha kan.Lagipun di panggung gelap so kalo menangis pun org x perasan tapi kalo nangis kat rumah buat malu ja sbab nanti semua org tau.Sukanya saya dengar lagu Hafiz iaitu Untuk Kamu.Click here.Such a sweet song.Mmg sesuai dengan movie nie.
Ombak Rindu D Best!!!!!

Older Post | Newer Post