Sweet Love
Thursday Morning
Thursday, January 19, 2012 | 8:32 AM | 0 comments
Hai,Assalamualaikum.Morning,Morning.Wah~sejak habis SPM nie kan jarang betul saya bangun awal .Lepas geram lah katakan.So,hari nie sy mmg bangun awal n buat morning entry.Bila kali terakhir saya buat morning entry ah?Saya pun ndak tau.Lupa suda.Hehehehe.Sambil menaip nie mata saya menjeling-jeling kat TV tue tengok Scent Of A Woman.Hari nie last episode kat One HD.Mmg sedih drama nie kan.Meleleh jugak air mata bila tengok.Lepas Scent Of A Woman habis,main pulak drama Salaryman Cho Han Ji.Excited nie sebab someone that I loved sing an OST for that drama.Tau-taulah siapa kan.Can't wait.Harap-harap nanti sy dengarlah lagu yg Bong yg nyanyi dimainkan di drama tue.Bong Bravo My Life :) Kadang-kadang sy ada jugak terfikir mau tukar blog sy nie into blogski.Ah~tengoklah dulu nanti.Pagi-pagi lagi sy dah buka Tumblr,reblog sana reblog sini.Then buka FB and SHINee punya blog.Then,mengarut kat blog nie.Herm..jam 10.30 nanti saya mau keluar sama girlfriend saya.*mau jugak bagitau kan*HeheheheheKami mau dating nie.Girl's Day Out!!!! Kawan sy nie ndak boleh kena bawa pergi karaoke sebab nanti kalau di bilik karoake tue saya ja yg nyanyi kasi sumbang lagu.Dia langsung ndak mau nyanyi.Padahal dia yg bayar banyak.So,better lagilah kalau kami tengok movie.Okeyzlah,sy mau sambung tengok SOAW.Bye-Bye.

Older Post | Newer Post