Sweet Love
Titanic
Monday, December 12, 2011 | 1:02 PM | 0 comments
Hello~Hello~Hari nie saya mau buat entry pasal movie yang paling hebat yg pernah dibuat iaitu Titanic.I am so sure all chingu(s) have watched this movie rite.Kenapa tiba-tiba sy mau buat entry pasal Titanic nie?Bcuz semalam sy ada tengok nie movie di channel 131.Dari pukul 12.00 am sampai 3.15 am.Sanggup sy tgok nie movie sampai habis sebab lama suda sy ndak tengok.Bagi sy tiada satu movie pun yg boleh lawan kehebatan cerita Titanic nie especially d love story between Jack n Rose that has touched many hearts.Lagipun,movie nie movie yg paling mahal kan.Bila tengok Titanic tadi,sy ndak dapat tahan air mata sy drpd keluar.Eceh~chincha this.Paling sedih part bila Jack n Rose sudah di dalam air yg sejuk beku.~I Love You Jack~Ahh~sedihnya.Tapi mmg bnyak lagi part yg sedih-sedih.This movie even we has watched it for many times,we won't get bored.Actually bnyak deleted scene from this movie.Even suda bnyak scene kena deleted,durasi dia masih 3 jam.Agaknya,kalo dorang ndak deleted mungkin ada jugak sampai 4-5 hours.Daebak!!!!!! Leonardo Dicapreo is so cute here.The Ost for this movie also Daebak!!! Kadang-kadang kan sy terfikir jugak yg actually watak Jack Dawson tue x sepatutnya mati.Why?Bcuz Jack n Rose boleh ganti-ganti berpaut pada pintu yg Jack jumpa di tengah lautan.Then,bila Jack suda sngat kesejukan,dia bolehlah suruh c Rose turun dari pintu tue sekejap.Tapi,apa boleh buatlah.Hehehehe.Itu hnya pendapat saya saja lah.Walaupun Titanic nie movie lama,tapi sy sngat suka tgok semua gown yg Rose pakai.It it so beautiful.Especially d  gown where Jack n Rose did the history hand moment.D purple+black gown.Sy pun ndak tau bha sebenarnya itu gown ka apa tapi macam gown bha.Or dress.And of cuz d pink gown which Rose wear when Titanic sink.I like it.Okeyz,just a short entry for today.Until here,Annyeong :)


Older Post | Newer Post