Sweet Love
Meet JD Relic and Ashilia :)
Thursday, December 22, 2011 | 3:56 PM | 2 comments
Assalamualaikum.Hello.Lama suda sy ndak update blog kan.Wae?Sebab sy malas+sibuk+tiada masa.Hehehehehe.Okeyz,so entry for today is about JD Relic and Ashilia juz like d title above.Who are they?Yg pasti bukan dua budak cute di pic above.Saya baru ja start kenal dorang hari nie.Agaknya sy sudah jauh ketinggalan nie sbab sy rasa byak suda Korean Lovers yg tau pasal dorang kan.JD Relic is a producer,songwriter,artist and CEO yang terkenal sebab dia byak buat cover lagu K-Pop yg famous to english version di Youtube.Ashilia tue pulak wife JD Relic yg juga byak buat cover english for K-Pop songs.JD Relic is from Los Angeles and I'm not sure about his wife.Saya ada baca satu kenyataan pasal JD Relic nie.Dia ada kena tanya pasal which K-Pop artist would he like to work with n his answer is Shuper Junior.Hehehehe.Super Junior!!! Actually sebelum nie sy mmg pernah dengar lagu Lucifer by SHINee english version by JD Relic tapi lepas dengar sy buat don't know ja.Then,tiba-tiba hari nie adalah sesuatu yg sy click-click di Youtube nie sampai sy jumpa channel click here.Then sy click and then sy jumpa channel original singers for all d cover song.Click JD Relic and Ashilia I done subscribed to them.JD Relic and Ashilia's voice is really really nice.I Loved It.Ada banyak cover yg sy suka by JD Relic and Ashilia.They are cute young couple.Bila sy tengok video dorang,sy fikir dorang nie couple tp x sngka pula dorang suda kahwin.
So,here's a some cover from JD Relic and Ashilia yg menajadi favourite saya.Enjoy ^_^

This is  my fav ever!!!! I loved it when they make this song into duet.It's perfect but will be more perfect if they make this cover into full song but it's worth it.
Ashilia's voice is so nice.I like this version more.
Eng Version is easier to sing along.Hehehehe.SHINee and JD Relic version both Daebak!!!!!
He look cute here.I like it when he sings the chorus part of Hello~Hello :)

So,that's it.Actually banyak lagi yg best tapi sy paling suka yang 4 nielah.

Now,lari topik sekejap k.Baru saya teringat yg rupa-rupanya sy belum lagi kasi habis SHINee 30 Days Challenge yg sy buat sebelum SPM.Bcuz it's almost SPM,sy berhenti sampai Day 15 or Day 16 ja (saya lupa).So,dalam masa terdekat nie sy akan sambung challenge balik untuk tidak membuatkan blog sy ini nampak boring without entry.
Then,hari nie jugak semua  budak Form 3 ambil result PMR kan.Chukahae bagi dapat result yg cemerlang.Kalo ada yg x berpuas hati  dgan result tue,jganlah sedih-sedih  n putus asa bcuz you all can do better for SPM.Saya ada 2 cousin yg ambil result tadi.Alhamdullillah,result dorang memang bagus.
Saya turut berbangga dengan dorang.Saya tnya lah cousin sy yg satu tue,'Kau menangis ka bila dapat result kau?' then cousin sy balaslah 'Nangis jugak' then sy bagitaulah jugak dia yg sy pun waktu ambil result PMR mmg nangis.Saya rasa nangis tue mmg wajib bha kan bila ambil result.Result PMR saya wktu tahun 2009 ialah 2A then adalah campur-campur huruf lain.Hehehehe.SPM!!!!!!! UPSR n PMR candidates suda ambil result n SPM lagi belum.Saya takut.Bilalah agaknya ah?Ah~Kalo sy fikir pasal mau ambil result SPM mesti
saya jadi takut+nervous.Saya harap sy dapat result yg boleh membanggakan orang saya sayang.Amin.Okeyz,until here.Bye-Bye.


Older Post | Newer Post