Sweet Love
Cherish That Moment
Wednesday, November 09, 2011 | 10:21 AM | 14 comments
Assalamualaikum.Good Morning.Hari nie sy x pegi sekolah sebab cuti.Cuti apa juga?Actually hari nie sekolah saya mengadakan Sukantara kat Stadium.Students yg terlibat cuma Form 1-4 sahaja.So,pihak sekolah bagilah students Form 5 cuti untuk belajar kat rumah.Sekolah sy kalo dalam bab sukan-sukan mmg sentiasa awallah.Daebak!!!!!!! Hari nie sy blogging balik setelah 8 hari x berblogging.Rindu rasanya.Post nie boleh dikatakan penting that's why saya post.4 days to SPM.Sebenarnya tajuk sy hari nie mmg ada kena-mengena dgan apa yg sy mau post.Saya mau tulis pasal hari-hari terakhir sy kat sekolah bersama kawan-kawan sebelum kami berperang untuk SPM.Terus-terang sy cakap,saat-saat terakhir mau SPM nielah cikgu x masuk kelas untuk mengajar.Yesterday,students Form 5 diberikan taklimat terakhir oleh Pengetua,PK,PK HEM,Setiausaha SPM n Cikgu Motivasi.Form 1-4 pulak sukantara kat padang.So,bila habis taklimat tue kami semua masuklah kelas balik.Dari mula smpai sekolah smpailah mau balik,sy n semua classmates bercerita ja.Cikgu x masuk kelas sbab sibuk dgan sukantara.Ada lah  jugak some students yg belajar tapi lbih byak yg bercerita.Walaupun SPM suda sngat hampir tp mood belajar tue makin kurang.Lagipun x  lama lagi kan nak berpisah dgan kawan-kawan.Ahh~sedihnya.Saya akan sngat-sngat merindui kawan-kawan n suasana kat sekolah bila dah habis sekolah nanti.Besok pula bersamaan dgan 10 November,akan diadakan Majils Konvekesyen Tingkatan 5.Ibu bapa pun dijemput hadir n mama sy pegi sekolah sy besok.Macam x sngka pulak kan akhirnya masa untuk sy dan kawan-kawan pula konvo.Kalau sebelum nie sy tgok students Form 5 konvo,sy rasa mcm masih awal lagi.Cepat betul masa berlalu.Hari Jumaat pulak susun kerusi meja.Then hari Isnin minggu depan,Jeng Jeng Jeng.Saya sedikit hairan macamana masih ada pelajar yg mau ponteng sekolah di hari-hari terakhir sebelum SPM.Sepatutnya kalo teda belajar pun datang jelah pegi sekolah.Cherislah all moment with friends for d very last time.Peluang nie hnya dtg sekali ja seumur hidup.Rasa kekok pula sy menaip panjang2 selepas beberapa hari x menaip.Byak yg sy salah taip nie.I'm gonna miss school n friends :( Actually byak sngat yg sy mau tulis nie tp sy x daptlah tulis semua sebab nanti terlampau pnjg n over plak.Pasal SHINee pun byak yg sy mau cakap tapi lepas SPM jalah baru sy luahkan segalanya.Tapi yg penting kan,Album The First tue cuma 6 ja lagu baru drpd 12 or 13 songs n yg paling sayang lagu fav sy from them Kiss Kiss Kiss x ada dalam album tue.Okeyz,I think I should stop here bcuz I need to study.Actually,sy hnya Key n Lock my blog from publish post.Everyday mmg sy akan buka blog untuk tgok blog chingu2 n untuk mengelakkan Hackers masuk dlam blog sy.Saya takut kalo lama x buka blog,Hackers serang.Bgitulah yg terjadi kepada Twitter saya.I don't want banana fruit two times.Hehehehe.Tapi sy mmg xkan post apa-apalah kecuali peristiwa yg sngat penting ja.I want to cherish all moments with friends before SPM bha.So,now I should Lock n Key my post once again.Bye-Bye.

Jeongmal Mianhae to Onqah sebab sy x dapat join contest yg dia tag saya.*bow*bow*.


Older Post | Newer Post