Sweet Love
SHINee saya main Basketball!!!!!
Sunday, October 16, 2011 | 3:03 PM | 0 comments
Awww~Look at them.Aren't they cute.Saya rasa inilah 1st time sy tgok SHINee main basketball sama-sama.So cute.This is perfect.All of them are there.I'm happy to see that.Jjong,Key,Onew n Taemin x dapat kasi jaring ball.Minho plak,x sure sebab x nmpak kat video nie.Too bad.Tapi sy rasa Minho dapat owh.He's D Ace.He's D King Of Sports.Lucu plak sy tgok 4 member yg lain tue.Hehehehehe.Sayang SHINee.Cuteness Overload.Sy adalha tgok SHINee punya schedule today.One is this basketball n d other one is [TV] Dream Team 2 KBS-2TV.Sy tak taulah pulak kalo yg DT nie hnya untuk Minho@ 2min or utk semua SHINee member.Tapi sy sngat berharap yg semua SHINee member akan terlibat dgan Dream Team.
Saya mau jugak tgok OnJongKey beraksi kat Dream Team.Especially Key yg lemah dalam sports.Same with me.Hehehehehehe.Fail gitue.2min mmg hebat kat DT.Saya bangga.Tapi ndak taulah jugak kan kalo SHInee hnya buat perfomance kat DT.Keundae,sy btul2 mau tgok SHINee kat DT.Kalo SJ n 2PM 2 kali atau 3 kali suda di DT.Drg lawan dgan adalah pasukan lain.Ahhh~saya berangan lagi.Okeyzllah,until here.Annyeong.
New Upadates-Rupa-rupanya semua SHINee member gagal jaringkan gol n maknanya Mr Ace Minho juga gagal.Sehati-sejiwalah SHINee sy kali nie.Paling lucu bila 4 SHINee member ketawakan Minho berabis bila Minho x dapat jaringkan gol.Lucu nie.Saya pun ketawalah.Muahahahaha.Sampai terduduk-duduk drg kasi ketawa  c Minho.Hehehehehehehe.Mesti pelik n lucu kan bila org yg selalu hebat dlam satu perkara tue tiba-tiba gagal melaksanakannya.Mgkin pasal tuelah SHINee kasi ketawa c Minho.Minho plak bila dia gagal,of cuz lah dia mau 2nd chance.That's Minho.Btw,SHINee mmg sngat cute.Dorang sngat manis mcam senyuman saya :)
Minho wants 2nd chance after he fail.
Look at that.The 4 members laugh out loud at Minho.I need a fancam for this sweet,cute n epic moment.
 

Older Post | Newer Post