Sweet Love
My Wishlist After SPM
Friday, October 07, 2011 | 4:56 PM | 0 comments
Halliu~2nd Trial is almost over.The last day is this Monday.Sejarah 1 n PJK.Hahahahaha.PJK.Yup,that's rite.Ah~tapi itu bukan mknanya yg sy suda bebas.2 bulan lagi baru sy btul-btul bebas.So,lepas SPM habis,sy rncang sesuatu suda yg sy akan buat.Kebanyakannya sy mau beli CD.Skrg nie duit sy dalam dompet boleh dikatakan byaklah sebab hmpir 2 bulan suda sy ndak pegi shopping mall.Actually sy sengaja simpan duit tue utk beli 3 CD lepas SPM.The CD that I want to buy is:

1.SHINee's new album yg Daebak dan Hot.Harap-harap drg wat comeback lah dalam bulan 12 nie.Msti mahal CD drg tue kan.Tapi xper,utk hubby-hubby sy kiut miut tue,sy sanggup.

2.Then,Heartstrings.Mmg lama suda sy mau tgok nie drama.Lagipun byak org ckap best n sy suka pelakon dia.Tapi sy mmg mau tunggu lepas SPM lah.Mau tgok jugalah gndingan Park Shin Hye n Yonghwa di drama  nie sebab drg x sama-sama wktu kat You're Beautiful.Mmg sweetlah drg di drama nie sebab sy ada tgok MV sikit-sikit.Bajet bagi drama nie mgkin dalam RM 24 lah.

3.Lastly,drama Korea jugak.Drama apa?Jeng Jeng Jeng.Winter Sonata!!!!!Hahahahaha.Kesian nie sy ketinggalan zaman.Sy ndak tau pula jalan cerita drama nie best smpailah 1 hari sy tgok sinopsis drama nie n I really like that kind of story.Amnesia.Now,I watched Anime Version for this drama.N d background song in my blog right now is d anime version Ost.Tapi walaupun suda tgok Anime version,sy tetap mau beli jugak nie drama.Sy juga sudah tgok ending drama n anime n of cuz ending bagi anime 10x lebih best drpd drama.Hehehehe.Spoiler nie.Biasalah bha itu kan drama lama.Ah~Ost2  drama nie juga sngat-sngat best.Menyentuh kalbu gitue.Bajet for this drama I think less than RM 30 lah.

Besides that,sy juga mau jalan puas-puas dgan bestfren sy.Kami ada jugak rncg mau jalan dalam masa terdekat nie tapi rasa macam ndak sedap hati bha mau jalan-jalan di wktu SPM hmpir tiba.Sy mau karaoke berabis.Tapi kawan-kawan sy tue bukannya mau nyanyi.N skrg nie dua bestfren sy tue blom lagi berbaik.Dua-dua x mau mengalah n x mau bertegur.Sy pun bingung suda sbab tersepit antara drg.Balik-balik suda sy pujuk drg tp tetap  x mau berkawan balik.Aigoo~Harap sebelum SPM nie drg berbaiklah.Amin.

Then,sy juga mau start menulis cerita yg sudah lama tersimpan di kepala sy nie.Kiranya mcam menulis novel lah bha.Hehehehe.I love writing a love story.A sweet n sad love story.Impian sy adalah untuk menjadi seorang penulis yg terkenal dgan novel yg best.Huhuhuhu~Adakah impian sy akan tercapai?Insyaallah.Ada 3 cerita berbeza suda di kepala sy nie cuma sy blum tulis ja.Saya rasa mcam teda masa bha kalo mau tulis skrg nie.Mmgpun.


Okeyz,itulah wishlist sy.Simple jer kan.Lama bha suda sy ndak beli CD nie.Last CD yg sy beli adalah Secret Garden pada bulan Mac.Sy juga mau buka FB balik after SPM n bercadang buat 2nd Twitter kalo btul SHINee member buat Twitter.Kalaulah~N sy mau edit blog sy.Biar nmpak lebih cool.Until here.Annyeong :)

Love,
Raihan.

Older Post | Newer Post