Sweet Love
Hello October!!!!!
Saturday, October 01, 2011 | 4:28 PM | 0 comments
Hello.Nah bulan Oct suda hari nie.X sngka kan masa berlalu dgan sgat cepat.Tahun 2011 suda 10 bulan n tinggal 2 bulan ja lagi dtg plak 2012.And maknanya SPM is so close with me.Dlam 42 hari mcam tue sy mau SPM suda.Eeee..Takutnya sy.I want to d best n I'll do d best.Hwaiting.Today,sy buka Tumblr dalam jam 3 pm mcam tue tapi post-post dia x brapa best.Boring nie.Dan,sy sngat rndukan SHINee skrg nie.Semalam drg baru ja balik Korea.Tapi berita pasal babyz sy tue sngatlah sikit.So,utk hilangkan  n kurangkan rindu sy tue,sy tgoklah persembahan Live SHINee wktu time Lucifer.Daebak lah SHINee.Then,sy tgok jugak wktu SHINee kena umum dorang  winner.Ah~bilalah agaknya sy boleh tgok SHINee nyanyi kat stage dgan lagu baru Korea yg Hot  n then drg kena umum sebagai winner.Saya sngat merindui that moments.Nomu bogoshippeo.When?When?When?SNSD mau comeback suda.SHINee bila lagi?Jgan sampai SHINee x buat Comeback Stage for 2011 suda.Saya mengamuk nanti nie.1 year n 3 months suda SHINee xder lagu baru.Nasib baik ada Kiss Kiss Kiss.
Hari Isnin nie bersamaan dgan 3 Oct,nenek,pakcik n makcik sy akan bertolak ke Jeddah utk menunaikan Ibadat Haji.Saya akan sentiasa mendoakan utk keselamatan dan kesejahteraan mereka.Amin.45 hari tue.N sy minta nenek sy doakan sy supaya dpat result yg cemerlang dlam SPM.Sy tau sy mmg xkan dpat straight A's in SPM but of cuz I want there's an A's in my result.Sekurang-kurangnya sy mau dpat 4A atau 2A pun cukuplah.Insyaallah.Diri sy nie sebenarnya x boleh terlalu yakin sebab kalau sy terlalu yakin,lain jadinya.Bikin sy kecewa ja last-last.Prnah ada beberapa kali lah yg sy yakin sy akan dapat markah yg tinggi utk BM n BI,tapi sekali tgok markah sy ndaklah setinggi yg sy harapkan.Punya kecewa sy.Ada lagi students yg lebih hebat mrkah drg drpd sy.So,from that incident sy jadi seorang yg  sederhana.Sebab mmg selalu sy bgitu.Kalo sy yakin markah sy tinggi,sy dapat markah rendah n bila sy takut markah sy rendah,ok plak markah sy.Tidaklah seteruk yg sy sngkakan.So,jadilah sy Miss Simple.Uh,baik sy berhenti di sini sebelum sy mengarut yg bukan-bukan lagi.Okeyzlah,Annyeong :)

Love,
Raihan.

Older Post | Newer Post