Sweet Love
Before My Last Post,Let Me Talk About My Hubby (Key)
Monday, October 31, 2011 | 3:48 PM | 0 comments
Tadaaa!!!!!!! Meet my Diva.Kibummie.Hehehehe.Hello~Hello~.Lama suda sy ndak post pasal c Key nie kan.Kenapa tiba-tiba saya mau buat post pasal c Key nie?Sebab baru-baru nie ada sedikit cerita pasal dia n bcuz he's my sweet bias!!!!!!There's 2 story about him actually.
Yang pertama pasal,Key will be study in Myunji University next year,In Music Department.Wah~Chukahae Kibum ah~Noona proud for you.I hope he will do the best next year.Tapi jganlah sampai lupakan shining SHINee pulak.Hwaiting!!!!!! Bila sy tau yg Key akan masuk University next year,teringin jugak sy mau masuk U yg sama dgan dia.Mesti best kan.Ah~angan-angan yg sy tau xkan kesampaian.But,who knows kan?Hehehehehe.Saya dgar Donghae from SJ jugak study kat sana.
2nd story is,Taemin n Key already played the roles of Deux for Moon Night 90.Saya suda tgok tue show tapi part Taekey cut jerlah.Overall,dorang sngat-sngat cute.Lakonan dorang not bad.Eee...sukanya sy tgok.Cuteness overload!!!!!! Tapi honestly,rmbut Key x berapa cantik kat sini.Bagi sayalah.Macam tempurung tapi tetap cutelah bha baby sy tue.Kalo ada siapa2 yg belum tgok part Taekey berlakon boleh clik here. Tapi sayang sebab belum ada subtitle lagi.Tapi saya tgok jah sebab baby2 sy bha yg berlakon tue.Kalo ndak tgok mmg rugi :) Say suka bila part mula-mula Key panggil 'chingu'.Comeyy jer dgan rambut tempurung dia tue.Then part yg sy paling suka bila Key nyanyi lagu Ring Ding Dong sambil menari.Lepas tue dia mcam cakap 'Okayo',mgkin maksud dia how's that dgan muka yg sngat comellah.Btul2 macam budak.Ah~Key!!!!!! Nomu Kyeopta.Lpeas tue Taemin nyanyi lagu Lucifer sambil menari.Part Taemin sy paling suka bila dia ada nyanyi satu lagu.Suara Taemin sngat sedap.Mmg btul2 improvelah.Here's d pic yg sy cakap c Key comel sngat n d part bila dia nyanyi RDD n Taemin nyanyi lagu  Lucifer.
Ada cerita di sebalik gmbar nie actually.Semalam  kakak sy yg nurse tue tgok-tgoklah gmbar2 SHINee yg saya save di laptop.Lepas tue bila dia nmpak gmbr kat atas tue,dia bagitaulah sy yg dia tgok muka c Key di gmbar nie lebih muda drpd Taemin.Saya terkejut jugak.Lepas tue sy tgoklah btul2 nie gmbr n saya senyum :)
Saya tnya lah kakak sy "Ya ka?" lepas tue kakak saya balas "Iyaaa".Wah~x sngka btullah.Tapi bila tgok btul2 kan mmg nmpaklah  muka Eomma lebih muda drpd Son di sini.Mgkin pasal baju n rambut Taekey kot.Cuma di gmbr nie k.Taemints jgan marah sebab Taemin is d real maknane kan.No one can Taemin's maknae look.But only for this pics I do think that Key looks younger.Alolololo~My baby.Kakak sy tue ckap lagi yg skrg nie c Taemin suda makin matang.Saya pun tgok kan yg skrg nie mmg Taemin nmpak matang n dia macam lebih tinggi drpd Onew,Jjong n Key.Who knows yg mgkin nanti Taemin lebih tinggi drpd Minho kan.Okeyz,almost d end of this post but before that I wanna post a cute fancam from SHINee's concert @ Nagoya recently  n of cuz it's Key's but there's also Onkey here.
Omo~How can he dance to my fav part from The Boys?? Maybe bcuz of our intuition.Hahahaha.Daebak Key!!!! I wanna watch Key dance to The Boys more.How come there's 20+ person dislikes this video?? Jealous much??I hate them!!!!! Haters Go Away!!!!!!! Okeyz,until here bye-bye.Immitate Key's cute Okayo.Okayo?? ^_^

Older Post | Newer Post