Sweet Love
Step It Up~Step It Up~
Friday, September 30, 2011 | 2:19 PM | 0 comments
Holla~Okeyz,yesterday I didn't touch Laptop any at all.I didn't OL Tumblr,Blog n Forever SHINee.Wae?Bcuz I don't have much time.Let me talk in Malay lah.Semalam sy sngat sibuk sebab ada Solat Hajat utk pelajar PMR n SPM sekolah sy.Selain itu,family sy juga adakan kenduri untuk nenek sy yg akan menunaikan Ibadat Haji this Monday.So 2 acara sekali guslah dalam 1 malam.Yg bestnya,sy pegi masjid dgan kawan sy,Hafi.Oleh kerana masjid yg kena pegi tue sngatlah dkat dgan rumah sy,so dia ckaplah dia mau pegi dgan sy n stay kat rumah sy sekejap.Lepas balik dari Solat Hajat,sy bawalah dia pegi rumah sy.Bila kami jalan kaki tue mau balik pegi rumah sy,punya main byak kereta di tepi jalan parking dekat rumah sy.Terkejut saya.Kereta besar-besar lagi tue semua.Wktu smpai di rumah tue sy, Hafi n cousin sy yg ambil PMR naik dr pntu belakang sebab ada orang baca Yassin di depan.Awkwardnya sy dgan saudara-mara nenek sy.Tapi mmg best jugaklah sebab boleh berkumpul dgan cousin-cousin yg suda lama ndak jumpa.Cerita pasal Korea lagi kami.Ckap pasal Korea,sy suka lagu baru Kara.Step.Tarian drg yg Lalalala~tue pun best.Lebih kurang macam rentak Mister sikit.Tapi kan rambut Nicole tue,rmbut btul ka?Mcam cepat sngat nie pnjg.Ah~Semalam jugak sy ada exam Sejarah 2 n Agama 2.Dan seperti biasa Sejarah mmg sngtlah susah n teda idea.Agama pulak macam biasa,sy boleh buatlah.Tp Agama 1 susahlah.N for today subject is Ekonomi 2.Ah!!!!!Saya rasa spnjg sy exam Paper Ekonomi since Form 4,
inilah paper yg paling susah sy rasa.Pilihan dia sngat memeningkan.Ada  No.soalan yg sy boleh buat tapi soalan yg lain sgtlah susah so terpaksalah give up to that No.Ntah mcamana markah kali nie.Blom lagi paper Maths,Akaun n Science.Aigoo~

Love,
Raihan.

Older Post | Newer Post