Sweet Love
You N I Like You The Best!!!
Saturday, July 30, 2011 | 1:18 PM | 0 comments
Okeyz,hari nie sy mau talk2 about lagu Fav sy from Beast.
What's that song?
Dari tajuk pun bleh tau suda kan.
Hehehehehe.
Actually lagu Beast byak yg sy suka lebih lagi2 yg popular n selalu keluar TV.
But for this time sy mau kasi post lagu yg mgkin jarang org tau bha.



Errm...d title of this song is YOU.
Not Year Of Us ah~
It's only You.
Actually sy dpat tau lagu nie bila One Day sy tgah cari2 lagu yg best2 bha utk dikasi masuk dlam MP3.Then,trlintas di hati sy mau kasi masuk lagu Beast.
So,sy dgr lah satu persatu lagu Beast dr album drg.
Bukan semua albumlah.
Album yg 2010 punya.
Ada yg best ada juga yg simple ja.
Tapi bila 1st time ja sy dgr nie lagu trus sy trpikat sama nie lagu n fall in love.
Trus sy downloadlah nie lagu.
Asal sy pasang MP3,lagu ni sy ndak kan skip or kasi next.Sy kasi habis.
Saya paling suka suara c maknae Dongwoon di sini.
Wlaupun part dia x byak tapi suara dia cukup merdu.
Especially bila dia nyanyi yg 1st sekali.
N of cuz d part
~Bcuz of you you you you~




2nd song yg sy suka is this.
D title is I Like You The Best.
Such a cute title.
Rupa-rupanya ini pula lagu yg ada wktu d MV Beautiful.
Yg dkat mau habis suda.
Bila dgr 1st time mcam ndak brapa best.
Tapi bila suda dgar chorus dia,reaksi saya
'Ahh~cutenya lagu nie'
Sy suka suara Yoseob.Cute mcam dia jugak.
Sy ada tgok yg Live punya nie lagu.Tapi skejap jer.
Tarian dia sngat cute.
Sy suka tgok Gikwang menari.
How Cute~
Selain SHINee,lagu K-Pop group yg best2 for me is Beast.
Not bad.
Keundae,I Like SHINee The Best.
Still.

Older Post | Newer Post