Sweet Love
Larian 1M1S
Sunday, July 03, 2011 | 3:14 PM | 0 comments
So,yesterday is 2nd of July.
N every school in Malaysia joined Larian 1M1S.
Include my school.
Errm.....seperti biasa sy pun msti lari.
N as usual sbelum lari,msti ada senamrobik kan.
Jadi sekolah sy tue wat senamrobik sambil menari poco-poco.
Apalagi ributlah sekolah sy yg penuh dgan Girlz tue bila kena suruh menari poco-poco.
Berteriak!!!!!!
Then,bila music poco2 kena pasang,teriak lagi n start menari.
Sy ndak teriak ah.
D problem is,sy ndak pndai menari tarian poco2.
Bkin malu nie.
Nasib sy awal2 bawa kwan2 sy pegi blkang sekali untuk menari.
Jadi org ndak nmpak sngatlah.
Form 5 semua menari kecuali sy sama Aliah.
Hahahahahahahaha.
Sy mau menari tp bila sy menari ikut dorang sy ndak tau step dia n lain pula yg sy buat.
Aliah,nie kwan sy jugak.She's my new partner since guru kelas sy kasi tukar tmpat duduk.
Panjang ceritanya kenapa tmpat duduk kami ditukar.
N sy tdak awkward sama Aliah cuz kami pernah duduk sama2 jugak wktu Form 3.
Then,sy tanya dia 'Aliah,knapa kau tdak menari'
Dia bisik sy 'Ui,Raihan jgan ko menari tue tarian sbab dorang buat anu tue'
Anu tue sy ndak boleh sbut d sini takut nanti mnimbulkan masalh.
Lpas tue,sy pun ketawa lah bila dgar dia ckap bgitue.
Tp sy goyang2 lah jugak sikit.
Semua org bersmangat nie menari.
Jeles sy.
Then,lpas menari kena bagi2 kmpulan lah.
Form 5 paling last.
Actually it only takes 10 minutes ja bha untuk tue larian.
Well,it's funlah.Bukan macam merentas desa.
N my school is giving us cuti peristiwa for this Monday.
Yeah!!!!!!!
No school on Monday!!!!!!

Older Post | Newer Post