Sweet Love
Best Music Bank for Half Year 2011
Friday, July 01, 2011 | 10:15 PM | 0 comments
Okeyz,today is 1st July of 2011.
N tadi petang as usual,sy mmg tgok Music Bank.Wajib!!!!
Tp episode Music Bank kali nie best sangat.
Ep paling best for 2011 for me.But,nanti kalo ada SHINee wat comeback,mestilah itu ep paling2 best bagi sy.Juz wait jalah kan for SHINee comeback.
Sy ckap best drpd selalu sbab MB for today is special ep.
I think for half year of 2011 or 8th Year Annivesary of KBS World.Maybelah.
Teda yg bertanding hari nie.
Antara idol yg wat perfomance ialah TVXQ,f(x),Secret,4 Minute,Sistar,CN Blue,A Pink,KHJ,Boyfriend,Infinite,G.Na,IU,2 PM,K Will,Wheesung,Eru,T-Ara,Kim Tae Woo n others.
The most perfomace that I like is:













Mmg best owh.Suka sy tgok.
Sy suka bila 4 girl Idol tukar2 lagu.
Dorang nyanyi pun best.

Apa yg paling best bagi sy adalah bila ada VT yg shows MB fans all over d wordlah.
Especially Europe.
Why?
Bcuz it's all about SHINee.
Ada ja nmpak Shawols di mana2.
Kbayakannya Sment punya artislah yg nmpak.
Pasal SMT Paris kan.
Tp yg paling byak mmg SHINee lah.
Wktu tgok tue MB,punya  main bangga sy nmpak Shawols frm luar negara.
Mmg Daebaklah kuasa SHINee nie kan.
Lpas tue,sy ada nmpak fangirl pkai Jongkey couple shirts yg drg pkai kat airport wktu mau pegi SM Town last year.Tapi dia pakai Key punyalah yg wrna putih.Bangga nie sy.
Lpas tue ada sy nmpak gmbr atau mcam card Minho n Key.
Lpas tue,paling lucu bila drg kasi tgok Fanboy Onew.
Hehehehehehehehehe.
That's my SHINee.
Ada yg menangis lagi nie.Sy pun mcam drg jugak kalo nmpak SHINee tue.
Ntah2 lagi teruk sy.
Ok,that's all.
Can't wait to see my SHINee make a Comeback on  Music Bank.
Naege Esseo Palli!!!!!



Older Post | Newer Post