Sweet Love
Saya Miss SHINee Saya :(
Thursday, June 30, 2011 | 6:06 PM | 0 comments




Ahhhh!!!!!!!! Wat to do?
I really really miss my shining SHINee baby oppa.
Sudah lama jgaklah sy ndak dengar apa-apa berita pasal drg.
Adalah dlam 4 hari mcam tue suda.
Saya rindu dorang.
Sy sedih :(
Macamanalah agaknya drg skrg nie ah?
Apa dorang buat n adakah dorang sihat?
I Hope So.
But I'm sure they fine now.
Hayyyy...sy harap bsok atau tonight adalah berita terbaru pasal drg.
Asal sy buka blog SHINee,yg ada cuma gambr majalah from Japan.
I want to know wat are they doing rite now bha.
Tp mgkin jgak teda berita pasal drg mgkin cuz drg tgah berehat ka kali kan.
Cuz I know my SHINee need a lot of rest.
They look skinny.Don't too skinny SHINee ah~

Tp tadi bila sy buka blog SHINee baru2 nie,hilang lah sikit rndu sy sama dorang sbab ada video pasal dorang dkat backstage SMT Paris.Tapi kbanyakan pasal Key sy sajalah.

Suka sy tgok dia owh~


Ultra SHINee Transformation!!!!!
C Jjjong yelled at Key.
Mula2 bila sy tgok nie video,sy fikir jugak apa yg c Key buat tue,sampai Jjong teriak dia,rupa-rupanya dia ikat tali kasut dia pula.How cute my diva~
Drg mau buat teriakan semangat bha tue sbelum buat persmbhan di stage tp c Key ikat tali kasut dia pula.
Hehehehehehe....then Jjong suruh dia cepat.Jongkey <3.The way Jjong yelled at Key is so..


Yg nie plak Key ambil gmbr sama Kyuhyun.
Sy ndak tau pulak Key rapat dgan Kyuhun.
Tp sebelum nie sy mmg prnah nmpak drg mcam rapat jugalah.Good then.
Saya suka.
N Kyuhyun suruh Taemin ambil gmbr drg.
Lepas tue,drg tgoklah gmbr yg c Taemin tangkap but then both K laugh bcuz gmbr yg Taemin ambil ndak jelas.
Hahahahahahaha.
We're same baby Taeminie.
Saya pun kadang2 kalo org suruh tngkap gmbr mmg blur tue jadinya.Ndak berapa pndai tngkap gmbr.


Key sama Yoona noona.
Cute.Macam model owh drg.
Sy suka tgok bila Key letak tngan dia di bahu c Yoona.
Key looks taller n they look like such a modal.
Then they High 5!!!!!!


Jongtae exercise together at d end!!!!!!!Sweet.
But b4 that Key saw Changmin exercise at d seat n it's seems difficult n Key said that he can't do like that.
Don't give up Diva.You are d Almighty.
But,I know Key is not good at Sports bha kan.Sama lah kita tue Key.
Tapi byak Shawol yg wonder macamana lah agknya rupa Key kalo dia ada muscles.
Is he suits or not?Juz see laterlah bha kan.I don't care.For me he is the best bha.


Aww~They look cute.I miss them so much!!!!!
SHINee ah~Palli turawa!!!!!!!!
Bogoshipeoseo.

Bonus,juz like Key before:
I really like this pics.


This pics are some SHINee pics from Japanese Magazine.
Well,wat can I say?
THEY LOOK AWESOMELY HOT!!!!!!!
Okeyz,i want to be honest k.
All this time,there's a lot of SHINee pics.
Tapi dalam byak2 gmbr tue,bkan Key sy yg paling hot.Member lain yg hot.
But,for this pics,I found out that my Key is the hottest here!!!!!!!!
But  still my SHINee are alwals hot bha!!!!!

Bonus lagi
Bong ah~Why u kacau our sweet 2min?














 


Older Post | Newer Post