Sweet Love
Studentz Story
Tuesday, May 10, 2011 | 8:34 PM | 0 comments
Assalamualaikum~Hr nie bila sy dtg ja pegi skolah,sy nmpak laptop 1 Malaysia kawan sy.
Wah~hebat juga tue laptop.Mau nangis sy bila tgok kawan2 yg lain ada laptop.Yg paling best dia punya background atau screen dia jenis yg slide punya.Cantik n canggih.Apa leh watlah suda nasib sy cuma mampu tgok ja tue laptop.
Ok,then lepas tue stuedentz story sy pun berlalulah macam selalu.
Tp hr nie apa yg ndak berlaku macam selalu adalah pd wktu kelas tambahan Science.
Cikgu Science kami nie boleh dikatakan sebagai cikgu artis lah di skolah sy.Sngat suka dengan nyanyian dan tarian.So,td lepas beberapa minit dia ajar,dia stop then dia pasang lagu dusun.Apa lagi kecohlah kelas kami bersorak dan menyanyi sekali.Lepas tue,kawan2 sy yg terlalu berani nie pergi depan n pilih lagu yg best2 pasang kuat2 di makmal Science tue mcam lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi,Aku Bukan Untukmu n ada lagilah.Nasib baik cikgu  tue sporting n makmal tue tertutup.Ndaklah bising snagat.Tp memang bestlah.Sebab selama sy belajr di skolah mana pernah rasa pengalaman begini.Sy pun ikut menyanyilah jugak.Makmal tue macam jd tempat karoake suda waktu tue.Bila dekat mau pulang suda,cikgu Science tue cakap dia sengaja biarkan kami menyanyi supaya boleh kasi hilang stress yg melanda diri setelah lama belajr utk 1 hari.Dia pun ikutlah juga kasi lepas stress dia yg 6 wktu mengajar.Jaranglah juga kan kita mau cari cikgu yg sporting macam nie yg boleh pasang lagu n happy wktu kelas tambahan.1 dalam 1000 lah katakan.Thanks to,Mrs Angela Nelly for letting student from 5E enjoy at extra class today.Ok,Adios~
Kalau ada cerita best lagi d skolah sy,sy akan post di sini.
Annyeong:)


Older Post | Newer Post